Nagy lényhatározó

Plajbászok

2018. november 09. - Nagy Vendel

Igazán félelmetes történetet osztott meg olvasóival egy babóföldi hetilap. Az újságnak egy helyi lakos mesélte el, miként rabolták el otthonából az idegenek.

Búgó Aranka aznap este sokáig dolgozott, cetet ámbrázott, vajat köpült, harci botokat hegyezett, mikor is hirtelen erős fáradság tört rá. Úgy döntött, fürdés és fogmosás nélkül, ecetszagúan szenderül mély álomba.

Azonban ennek az álomnak hamarosan vége szakadt, mikor hatalmas neonkék fény tört be szobája ablakain, ami megmerevítette őt. Nem sokkal később különös alakok jelentek meg kolbász alakú fényoszlopokban, legalább hatan, de lehet, hogy kilencen.

Hangok nélkül, néha egy-egy nyögés kíséretében tudatták Arankával, hogy a Gebulon csillagkép 80.bolygójáról érkeztek, majd odasiklottak az ágyhoz és fölé hajoltak. Here csattant, kula kattant, égszakadás, földindulás, szivárványszín fényoszlopok, nyögések és hörgések, sikolyok és dugolyok,zúgás,búgás,köpülés, korgás,morgás,zendülés - aztán hirtelen nagy csend és sötét borult Arankára. 

060-featured.jpg

(Fantomrajz a plajbászokról)

Végül Aranka felébredt és megdöbbenten vette észre, hogy több, mint 10 órán át tartott a döbbenetes találkozás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyhatarozo.blog.hu/api/trackback/id/tr2414319757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ze11 2018.11.10. 16:44:18

Szegény ceruzák... :-P